Nopal BIO
Velkou zajímavostí této tajemné rostliny je, že se jedná o kaktus, což ani spousta lidí nejí. A to je právě vyvede z omylu, že se kaktus nekonzumuje. Nopal je totiž kaktus, jenž se svým vzhledem neliší od jiných rostlin tohoto druhu, protože své tajemství ukrývá uvnitř. Její původní výskyt je v Americe, kde jo dávní obyvatelé jedli před velice dlouhou dobou. Ovšem my ho neznáme až tak dlouho, protože jeho objev přišel zároveň s objevením Ameriky. No a od této doby se postupně rozšířil i k nám a do jiných částí právě kvůli svým účinkům. Nepřehlédnutelný je široký zástup vitamínů a přírodních minerálů, jenž jsou pro nás velice důležité. Klíčové jsou i samozřejmě látky, které si tělo neumí samo vyrobit, ovšem tento kaktus je obsahuje. Jeho velkou výhodou je malá energetická hodnota, ovšem zasytí dokonale, a proto nesmí chybět ani u žádné diety, protože zde se právě tyto vlastnosti využijí nejlépe.
Kokosový cukr BIO
Viděli jste někdy výrobu klasického rafinovaného cukru? Při ní je použita spousta chemických procesů a ve finále není moc vhodný pro naše lidské tělo. Například se z něj tvoří velice nepříjemný zubní kaz, který může potrápit kdekoho. A proto ho raději nahraďte za přírodní kokosový cukr, protože ten je pro nás naprosto přirozený a hlavně zdravý, což dá mlsání zcela jiný rozměr. Vyrábí se pomocí naříznutí poupat květů. Z nich vyteče nektar, jenž se suší při nízké teplotě, aby se nevytratili žádné vitamíny a přírodní látky. Tento cukr významně pomáhá trávící soustavě. Příprava pokrmů či pití je s ním velice jednoduchá, protože ho stačí používat jako klasický cukr. Určitě s ním můžete vyzkoušet spoustu receptů, jenž budou dokonale sladké, ovšem zároveň i zdravé, což je ve finále dokonalá kombinace. Sice je tento produkt o něco dražší, ale díky jeho obsahu se určitě vyplatí, a proto stojí za vyzkoušení.