Divoká sestra


V dnešní době technika opravdu hodně hýbe světem. Kdyby nebylo techniky, tak bych vlastně nemohla dělat ani tenhle článek a povím vám, že mě psaní článků vážně baví. Už na základní škole jsem vyhrávala opravdu všechny závody, které se týkaly pravopisu anebo také slohu či literatury se totiž také vášnivá čtenářka. A abych mohla číst téměř všude, tak jsem si pořídila elektronickou čtečku knih. Povím vám, že je to velice praktická záležitost. Tedy samozřejmě, když se vám nevybije také čtu klasické papírové knihy, ale když potřebuji někam narychlo jet, abych si mohla sbalit více knih, tak je lepší vždycky elektronická čtečka.

Zprávy píšu denně.

To je opravdu krásný technický výdobytek, krásný výdobytek moderní doby. Opravdu vážně mě to baví, protože jsem si řekla, že je vážně skvělé, že existují čtečky knih já v této čtečce knih mám také dokonce učebnice italštiny a také angličtiny. Protože moc mě baví studium jazyků a povím vám, že studium jazyků se tam hodně vyplatí, je to opravdu perfektní koníček. Moje maminka říká, že ji mrzí, že i mou sestru také nebaví něco. U čeho byste vzdělávala? Moje maminka říká, že se moje sestra asi nepovedla. Ona totiž skončila pouze jenom základní vzdělání a potom někam utekla a šest let si vůbec nikde neukázala.

Napsat zprávu umí každý.

Dokonce ani mamince nezavolala anebo ji neposlala žádný email. Přitom si myslím, že moje sestra zase nebude tak hloupá, že by neuměla s technikou vůbec zacházet. Že by třeba sestra neuměla vůbec poslat email anebo poslat sms zprávu a nebo mamince dokonce zavolat. A abych se přiznala, tak i mě tohle moc mrzí. Vadí mi, že třeba moje sestra se vůbec neozve mě dokonce také opustila svého partnera a vůbec mu ani neřekla, proč vlastně odešla. Také oni několik let neslyšel. Potom samozřejmě to dopadlo tak, že sestra přišla domů a potřebovala peníze. Moje maminka jí nic nedala a řekla, že klidně doma může žít. Ale že také se bude vzdělávat, učit se. Naučíš se další nové věci a bude se chovat normálně a už nikdy neuteče. 

About the Author

You may also like these